3 st inredningstrender våren 2018 som ni inte får missa

  • Inlägget publicerat:2018-04-04
  • Inläggskategori:Blogg
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Här listar vi 3 heta inredningstrender för våren 2018. Plocka detaljer och skapa din egna stil!

Glassiga färger!
glassig inredning

Glassfärger kommer att bli en stor trend både inom interiör, men också inom mode i år, men det finns ingen anledning att vänta, börja investera i viktiga detaljer nu och ligg steget före trenden.
Varför bara välja en när du kan få dem alla? Våga blanda till en egen perfekt palett av glassfärger. Måla upp dessa vackra färger på en fondvägg eller flera om du känner dig modig och lägg till accessoarer med pastellfärger till exempel vaser, matsalsstolar eller porslin.

Tropisk känsla

tropisk säng

Rika nyanser av grönt som slår mot trendigare mörkare möbelval och marina väggar som är moderna just nu. Håll koll på de viktigaste elementen för att skapa rätt utseende i ditt hem. Tänk storskaliga bladtryck, överdimensionerade insekter, safari och exotiska fåglar.

GULD!

guld inredning

Förra året började “metalltrenden” att komma i målningar och detaljer. I år är guld den viktigaste färgen. Mjukare än silver och det ger sin egen elegans tillsammans med en känsla av dekadens. Du får se gulddetalj som dörrvred och handtag, guldlampor och bildramar.
Matcha gärna med mörka väggar och möbler för en elegant känsla.

 

Det var allt för denna gången, klicka runt i webbshoppen eller kom in till butiken för att hitta mer inspiration och hitta dina favoriter!

Lämna ett svar