Hos oss kan du handla heminredningsprodukter på ett enkelt och tryggt sätt. Vi följer distanshandelslagen och beskriver nedan de villkor som gäller när du handlar hos oss. Om du har frågor kan du alltid kontakta oss.

Priser och betalning:
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt:
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

Du har inte ångerrätt om:
Varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Ångerrätten gäller inte hudvårds- och hygienprodukter där förpackningen inte är plomberad eller där plomberingen har brutits. Ångerrätten gäller inte på rea-varor.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Leveranser:
Leveranstiden sker inom 5 arbetsdagar. Kostnad för frakt är 69.-SEK. Fri frakt över 1000 SEK.

Returer:
Du utnyttjar din ångerrätt genom att kontakta kundtjänst via mail och meddelar att du ångrat ditt köp. Vi skickar då en fraktsedel via mail, som sedan ska klistras på paketet. Varan/varorna du önskar sända i retur packas in ordentligt och läggs i samma förpackning som de levererades i. Därefter lämnas paketet in hos ditt DHL-ombud. Returfrakten kostar 69 kr och dras av vid återbetalningen. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Om en vara skulle vara defekt eller felpackad av oss står vi för returfrakten. Observera att fraktkostnaden inte återbetalas vid retur.

Ej uthämtade paket:
För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på för närvarande 299 kr. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt motta det i retur. 

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot din retur. Vi står alltid för returfraktkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

mixinterior.se drivs av Design i Lysekil AB, 559051-8980.